Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

tirsdag den 13. juli 2010

Mere om den gode idé.

Ja, vores idé om en bolig i Orlando, Florida viste sig faktisk ikke at være så tosset endda.

efter lidt søgning på nettet besluttede vi at kontakte to formidlere vi syntes virkede seriøse. Vi kontaktede dem begge, og fik en rigtig god snak omkring alle de forskellige muligheder der er, og fik svar på rigtig mange af vores spørgsmål.

Vi fik vist nogle eksempler på mulige investeringer, og så var vi da for alvor klar. det så rigtig godt ud, og priserne var ikke uoverkommelige. Vi bad om at få en oversigt over de faste omkostninger, som vi kunne bruge til vores samtale med banken. Med et forventet budget tog vi spændte til bankenfor at høre deres mening.

Vi var heldige at de også syntes at det lød spændende, men da vi var de første i hele koncernens historie, der havde kontaktet dem angående udenlandsbolig i USA, så måtte vi desværre vente på deres afgørelse, mens de kiggede tingene igennem.

Der gik en uge hvor vi var meget spændte, og så var det ellers tid til endnu et møde. Vi fik vendt nogle rigtig gode tanker sammen, og vi blev til sidst enige om et prisniveau.

Med dette niveau som det øvre loft, kontaktede vi atter vores mæglere fra wwww.floridanes.dk og www.usabolig.dk. Nu bliver det så interessant at se hvad de finder til os. Vi har i hvertfald meldt vores ankomst