Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

torsdag den 29. juli 2010

Dag 13: Lake Buena Vista Resort

I dag havde vi afsat til lidt lejlighedskiggeri, men da ingen af vores danske kontakter kan, så har vi en tom dag. Vi overvejer Universal, og Aquatica. Universal har vi ikke energi til, og Aquatica bliver det ikke pga. Hans Jørgens skuldre som er en smule ømme og røde.

I stedet vælger vi nok engang at tage ud på Lake Buena Vista Resortet, for at se de enheder der er tilsalg og som møder vores kriterier. Da vi kommer frem har vores ejendomsmægler lige fået endnu en lejlighed på listen. Den møder alle vores kriterier, så den kommer vi op og se. Den er helt fantastisk. Det er en 2 vær. med 2 bad på 11. sal med balkon ud mod hovedpoolen med piratskibet. Perfect.

Vi venter dog med at give endelig besked, da vi gerne vil sove på beslutningen, og vi også gerne vil tale med vores anden danske kontakt, som vi skal i morgen.

Vi kører fra hotellet og leder efter en frisør, da en af os trænger gevaldig til en klipning. Vi finder en frisør, og det viser sig at være noget af en anderledes oplevelse. Jeg sidder og tænker på at han bliver klippet ligesom et får, fordi hun tager den ene maskine frem efter den anden. Så sætter hun håret med noget underligt vådt noget, i den mest utilgivelige  frisure. Ja han ser bedre ud når han lige er stået ud af sengen med antenner i alle retninger. Jeg tvinger mit meget store smil ned i en håndterbar størrelse, og ser beundrende på mens der kommer både pudder og hårparfume i., alt i mens jeg er taknemmelig for det ikke er mig der er i stolen. Kort bliver det da trods alt.

Da vi kommer ud til bilen tæmmer vi håret, og så køre vi ud for at handle lidt dagligvare, inden vi vil hænge lidt ud vi hotellets pool.

Vi får os lige en snack, og så skal Hans Jørgen lige ordne noget på Pc'en. Mens han gør det, så ser jeg lidt tv. Eller det vil sige lidt tv, og lidt mere øjenlåg. Så det bliver ikke til noget pool. 

Da jeg vågner gør vi klar til at køre ud at spise. Vi køre på et Steakhouse kaldet Lone Star. Ej hvor var det bare super lækkert mad. Det kan anbefales til dem der er i Orlando/Kissimee. (Det ligger ikke langt væk fra vores kommende lejlighed)

Efter en god middag kører vi videre til Down Town Disney. På parkeringspladsen kan vi rigtig se hvor sindsyg stor slæden egentlig er, da vi parkere ved siden af en Aveo.
Der skal lige siges at vores snude også er længere fremme en sidekammeratens.


Vi går hen mod Down-town og Pleasure Island, hvor vi slentre en tur. Der er masser af butikker, natklubber og spisesteder.


Vi for bl.a. købt et par julegaver, og nej, det er ikke denne Harley som Hans Jørgen bare måtte prøve i Harley-butikken.