Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

lørdag den 17. juli 2010

Dag 1. Miami - Sightseeing og shopping.

Efter længe ventet søvn vågner vi lidt mere udhvilet næste morgen. Vi bruger lidt tid på at lave planer, og til min store skræk opdager jeg at vi har glemt vores rejsebog. For at gøre det endnu værre, så har vi faktisk også glemt laderen til vores bærbar, så vi har næsten ingen strøm til at surfe. Derfor må vi klare os med turistbrochurene indtil vi får købt en bog og adapter til vores stik.

Vi starter naturligvis med at hente bilen, for så kan vi efterfølgende komme videre rundt. Inden vi tager afsted vil vi dog lige låse vores værdier inde i bankboksen, således vi ikke skal bekymre os om tyveri. Desværre viser det sig at vores boks er i stykker, så vi må lige pakke alle vores ting sammen og skifte værelse.

Da det er gjort tager vi en shuttlebus til lufthavnen, og herefter en ud til Avis biludlejning. Det er et helt nyt kompleks der åbnede dagen før, så der er lidt tekniske problemer. det lykkedes os da at få en bil, men da vi ikke skal retunere den samme sted var der lidt problemer med at finde en bil. Det virker også til, at der er lidt problemer med antallet af biler i mellemklassen, så vi bliver tilbudt en bil i klassen over. Dette afslår vi da det er for dyrt. Kort tid efter bliver vi så tilbudt den til det halve, og så acceptere vi. Derfor ender vi med en kæmpe slæde af en Mercury Gand Marquise LS.




Da vi kører ud af garageanlægget, så opdager vi at det regner. Derfor er vi lidt på den med hvad vi skal se. Vi finder dog en brochure fra Bayside Marketplace, et shoppigsted med atmosfære som de skriver. Fint der kører vi hen. det viser sig at være en samling af forskellige butikker, og en masse turist-jams. Det er dog hyggeligt nok, men nok mest om aftenen. Vi beslutter os hurtigt for at køre videre. Vi trodser regnen og kører mod South Beach og Ocean drive med alle retro pastel hotellerne, Art Deco.


Det står ned i stænger, så sightseeing turen er en tur frem og tilbage i slæden. Efter lidt køren holder vi ind og spiser lidt frokost.

 


Da vi har spist er det fint solskin, så vi går en tur ned på stranden.



 

Ej hvor er vandet bare dejlig lunt, og hvor er det varmt. Uden badetøj vender vi dog hurtigt rundt. Vi beslutter os for at tage på shoppingtur efter det vi mangler, samt et turistbog så vi ved hvad vi skal se. Så kan vi om aftenen tage til Little Havanna, hvor der formentlig er lidt mere gang i den.

Vi ender i to forskellige malls, og får da i den grad shoppet. dog ikke en bog, da der ingen boghandlere var. tøj, bla. til barnedåb, sko, adapter, køletaske samt mad og drikke for vi da. Og sikke en tid det tog. Klokken er alt for mange og vi er stadig trætte, så det bliver til to mirkomiddage i stedet, og så må Havanna vente til dagen efter.

Vi kommer hjem på hotellet, og får slæbt alle vore pakkenelliker med op på vores nye værelse. Jeg vil sætte maden over, men opdager så vi ingen mikroovn og køleskab har mere. Endnu en gang går turen til reseptionen, og for anden gang må vi nu skifte værelse. De tager det dog rigtig pænt, så selvom hotellet ikke er noget værd at nævne, så  er betjeningen god.

Vi får sat maden i gang, og vil sætte computeren til at lade så vi kan få blogget, tjekket mail og ringet hjem næste morgen.

Maden er ikke den store oplevelse, og ja adaptoren virker ikke. Så dagen efter står den på bytning af adapter samt Little Havanna inden turen går mod syd.