Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

mandag den 26. juli 2010

Dag 10: Hvem sagde shopping?

Vi er nu kommet til dagen hvor vi skal checke ind på vores forbookede hotel. Med de dårlige senge i tankerne, er vi dog lidt nervøse. Vi for tildelt vores værelse, og bære vores ting op. Første ting er at sætte sig på sengen,  er den også hård. Nej, gudskelov den er okay.

Med lidt mere ro i sindet bevæger vi os ud igen. Vi har besluttet at dagen skal være lidt mere afslappet, så den står kun på shopping, skydning og Church Street Station down town.

Vi kører til Orlando Premium Outlet, hvor der er outlet fra alle de store mærker. I starten for vi mest til Hans Jørgen, men ved et tilfælde finder vi ud af at selv jeg kan få overdele i TH som jeg kan passe. Imponerende, så der bliver shoppet igennem.  Således får vi bl.a. et par Levis 501 for 180 kr., Ralph Lauren Polo til 240, og Tommy Hilfinger til 180 kr. Nogen der er misundelige? Her tænker jeg især på den kommende far til min nevø.

Thank god for mastercard.

Midt under shoppingturen, der for vi os i den grad en ordentlig regnskylle. Det er yderkanten af den tropiske storm Bonnie, som er på Key West, hvor er vi da heldige at vi nåede herop inden den kom.
Nå det viser sig at vi i den grad har brugt tid til shopping, så vi skynder os videre til Oak Ridge Gun Range hvor vi vil skyde.  Vi finder stedet, eller det vil sige vi finder en byggegrund hvor det før var. Vi kører forvirrede rundt, og så giver vi op. Vi køre videre mod Church Street Station, som er den historiske bydel i down town Orlando. Her skulle der nemlig være en rigtig salon.

Vi kører og kører, går og går, og endelig finder vi det. Desværre er det lukket. Ikke kun for dagen, men helt lukket.

Øv øv.  Slukøret tager vi hjem, men dog alligevel glade for vi fandt det, så vi ved vi ikke er gået glip af noget.