Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

mandag den 26. juli 2010

Dag 12: Sol, sand, strand og vand, en kvinde og en mand, og måske en enkelt fisk

Så er dagen kommet til Discovery Cove. Ej hvor vi glæder os. Vi starter med at tjekke ind og få lavet vores IDkort. Herefter bliver vi guidet videre ind i parken, og også her bliver vi fotograferet. 


Denne gang er det dog med i billetten. Det er alt faktisk. Morgenmad, frokost, drikkevare, solcreme, udstyr osv. Rigtig dejligt koncept. De ansatte er super flinke og rigtig imødekommende.

Vi bliver installeret, og går ellers hen mod lagunen for at øve os i at snorkle.


Det tager lige lidt tid, men vi kommer da efter det. Vi plasker rundt i en lazy river, som fører rundt om parken, men der er ikke rigtig noget at se på. Vi beslutter os derfor at gå over i bassinet med koralrevet. Uha det er koldt. Det er jo kun 25 C mod det andet bassins 30 C.

Vi får os langsomt bevæget ud i vandet, og kommer da til sidst også til at ligge med røven i vandskorpen, og blikket godt rettet mod de gigantiske rokker og fantastiske tropiske fisk. Vi er stadig ikke helt trygge ved det dybe vand og snorklerne, så vi går hen i rokkebassinet, hvor vi kan rører ved rokkerne. Ihh hvor er det underligt, ja det nærmeste man kan sammenligne det med er vel rå lever. Blødt og glat, dog ikke slimet.


Hel benovet er tiden nu kommet til dagens højdepunkt. Leg med delfiner. Vi for først en kort introduktion, og bliver herefter ført ud i delfinlagunen, hvor vi skal lege med Tyler, som er vores delfin den dag. Vi starter med at få den til at synge, vinke og dreje. Så kommer den hen så vi kan klappe den på ryggen.

Herefter er det tid til et helt fantastisk øjeblik, vi skal kysse den. Eller dvs. ikke lige den, men en unge de er ved at træne. Efter et vådt fiskekys, er vi helt høje.



Vi skal så ud og kæle med den til ære for fotografen.


Da vi alle er færdige med det, så er turen kommet til svømmeturen. Vi skal selv svømme ud mit i bassinet, og så vil Tyler ellers hive os i land.



Det var så skæg, fed og absolut ubeskriveligt fantastisk. Det kan absolut kun anbefales.

Vi afrunder dagen i koralrevet, som trods den totale optur med delfinen stadig er vældig interessant. Ja vi ligger faktisk der og plasker lige til lukketid. Vi står lige et øjeblik og beundre udsigten, suger minder.



Og av, så må vi forbi Walgreens og have noget aftersun.


Hvis man bare er den mindste smule til vand, så kan det bestemt anbefales at tage i Discovery Cove. Den bedste oplevelse for man hvis man tør give sig i kast med at snorkle, men det er bestemt ikke et krav. Det er bestemt muligt at opleve det hele uden at få hovedet under vand, og alle har en vest på i vandet, så der er også en naturlig opdrift. Er dette ikke nok, så er der selvfølgelig også rednings-/svømmeveste i alle størrelser.