Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

tirsdag den 20. juli 2010

Dag 6: Golfkysten – Jagten på søkøerne – måske lidt for stærkt

Efter en god nats søvn på et rigtig landevejsmotel, vågner vi klar til en ny dag. Vi vil gerne prøve at svømme med søkøer, så vi går på nettet for at finde et egnet sted. Det er muligt i Crystal River ca. 200 km nord for os. Vi forsøger at ringe og bestille, men værelsets telefon var ikke helt funktionsdygtig. Vi beslutter os for at prøve at køre derop, der må jo være masser af steder.




Vi køre igen på Highway 41, og kommer senere ind på prøven over Tampa Bay. Det var et flot syn. Vi holderet kort stop,og fortsætter ellers nordpå.



Vi ankommer efterhånden til destinationen, og desværre ser det ud til vi ikke har heldet med os.  Der er ikke rigtig noget. Vi finder et sted hvor vi kan gå på toilet, og hvor der er netforbindelse. Her finder vi ud af at turene starter meget tideligt om morgenen. Vi sidder og overvejer om vi skal blive, men bestemmer os for at vi nok skal få dyr nok, så vi skal bare tilbage til Tampa og så tæt på Busch Gardens som muligt.

Slæden sætter kursen mod syd igen. Det gik måske lige lovlig stærkt, for pludselig kan vi bare høre en sirene.  Pis, ind til siden.  Ned med ruden. Licens and registration please. 

 


Og ja, der er så en trooper der havde fået os på sigtekornet. Vi forsøger at fedte med en donut købt tidligere på dagen, men det hjalp ikke. 


Med en fin bøde og en anderledes oplevelse rigere, fortsætter vi langsomt mod Tampa.

Vi finder et hotel, og kigger så ellers vores papire igennem. Busch Gardens har aftenåbent, så vi beslutter os for at tage derhen i dag og så igen i morgen.

Nu er vi så lige kommet tilbage, godt gennemblødte efter en tur i Papid River, og med et noget forslået selvværd. Ja tænk sig at man i USA kan være for bredrøvet til en rutchebane.  Ikke desto mindre er det sandt, så Hans Jørgen måtte selv afsted. De fleste gjorde det ikke noget ved, men det er nu alligevel ikke rart.