Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

mandag den 26. juli 2010

Dag 9: Orlando - Hvor skal vi bo? Jagten på en mulig lejlighed.

Efter en meget hård dag i Disney, er dagen nu kommet til at kigge lejligheder. Hvor er vi spændte. Vi har en aftale med Floridanes om at mødes hos dem i deres boligkompleks. Efter en smule navigationsproblemer når vi frem.  Her møder vi to meget imødekommende personer, samt deres venner.

Vi sætter os ned og snakker lidt løs og fast omkring vores ønsker, alt imens vi undrede os lidt over at vi snakkede boligkøb foran deres venner, og at de tilsyneladende ikke var klar.  Nå, vi for sammen lavet en liste og begiver os ud på vejen. Her bruger vi igen lidt tid på at navigere, men endelig når vi frem til Vista Cay.  Her går vi ind i de blokke hvor der er nogle lejligheder til salg, og leder efter nogle døre med elektronisk lås. Desværre finder vi ikke nogle, så vi kan ikke komme ind og se lejlighederne. Vi må derfor nøjes med gangene, og de er ikke særlig inspirerende.



Lidt slukørede og irriterede begiver vi os videre. Vi beslutter os for at spise frokost, og her ser vi igen hvilke dejlige personligheder vi har med at gøre. Ingen tvivl om at de er flinke og rare, men en anelse uforberedte. Det viser sig nemlig at vi heller ikke kan komme ind på Lake Buena Vista Resort, så vi begynder at føle dagen er lidt spildt. Vi får os dog lokket ind i en af enhederne der er til salg da den er ved at blive gjort rent, og jo det ser lækkert og indbydende ud. Vi er dog stadig lidt i tvivl, for vi får ikke alle de  informationer vi higer efter.



 

Det næste resort er Floridays. Dette er straks indbydende og frodigt at se på. Igen må vi nøjes med gangene, indtil vi kommer forbi et værelse hvor de tilfældigvis har døren åben fordi de tilbereder fisk. Vi småsnakker med dem, og for lov til at se lejligheden. Den er også rigtig hyggelig, og vi er på ingen måde i tvivl om at det enten skal være Floridays eller Lake Buena Vista indtil videre.


  


Vi slutter dagen med Caribe Cove, hvor der er en meget billig lejlighed til salg. Det viser sig dog der er en grund, fordi  udenfor står en transformator og aircondition udenfor. Heller ikke her kunne vi komme ind, men det var dog heller ikke nødvendigt.

Generelt fik vi et lille indtryk af resorttype, men vi er dog skuffede over at vi ikke så  mere. Vi havde i forvejen sendt masser af informationer om ønsker, så der havde været rig mulighed for at forberede sig. Venlighed og personlighed mangler der dog ikke, og de kan udentivl godt hjælpe med det praktiske. Vi vælger dog at bibeholde vores aftale med USABolig, for at se hvad de kan tilbyde.