Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

torsdag den 20. maj 2010

Delfiner i Discovery Cove

Da Hans Jørgen vil køre ræs i en Nascar, så vil jeg have en tilsvarende stor oplevelse, og det skal være at svømme med delfiner. Derfor har vi undersøgt forskellige muligheder på The Keys, golfkysten og østkysten. Der er utallige mulligheder, og prisen er nogenlunde ens.

I vores søning finder vi Discovery Cove i Orlando, som er en søsterpark til Sea World. Skematisk er selve parken er organiseret således:
Og i virkeligheden skulle dette være et overblik over parken.

Det er ikke den store park med mange aktiviteter i form af rides, men ikke desto mindre skal den nok være fuld af mange spændende oplevelser af en helt anden karakter.

Her kan man svømme med delfiner.



Snorkle i tropisk rev.


Se på fugle.


Eller slappe af ved den kunstige strand osv.



Således kan man få en all inclusive day med mad, klædeskab, udstyr osv. med i indgangsbillet. Et tilkøb er så mødet med delfinerne i 30 min. Der kan kun komme et begrænset antal ind, og mødet skulle efter sigende være 1til 1. Dette syntes vi lyder tiltalende, så det kigger vi videre på.

Det viser sig at være lidt dyrere end de andre delfinsteder vi har kigget på. Men dette sted tiltaler os, da der også er mange andre oplevelser. Således er det ikke kun delfinerne. Vi bestemmer os for at booke det, og under reservationen ser vi, at det er muligt at købe en ultimative package, en pakke hvor vi får adgang til 3 andre parker også til en meget favorable park. Da vi allerede havde planlagt at skulle i to af dem, kan dette godt betale sig. Så med en enkelt reservation for vi nu billetter til Discovery Cove med delfinsvømmetur, Sea World Orlando, Busch Garden Tampa og Aquatica.

Ej hvor vi glæder os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar