Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

mandag den 14. juni 2010

Andre oplevelser

Udover de ovenstående nævnte temaparker er der selvfølgelig mange andre ting vi gerne vil opleve. Det er ting, som vi vil opleve hvis vi får tid, og de vil føres på denne liste som opdateres løbende. Den skal fungere som en inspirationsliste, hvorfra vi kan plukke oplevelser efterhånden som vi møder dem på vejen.

Oplevelser: 
  • LittleHavannah i Miami
  • Malloroy pier/solnedgang key west
  • Sloppy Joes
  • Deep sea fishing
  • Airboat ride
  • Skydning
  • Shopping Mall
  • Diner
  • Motel
  • Dinner show
  • Disney down town
  • World of Coca Cola
  • Down town Atlanta
Udover strandende og de pastelfarvede bygninger, vil vi i Miami også gerne se Little Havanna, som er det cubanske område. Her håber vi at få en lille smagprøve på den cubanske stemning, og evt. også se et lille sted hvor de laver cubanske cigarer. 

Når vi når Key West, så skal solnedgangen ses. Det mest kendte sted at se denne fra, det er Malloroy Pier. Når solen er gået ned, så er det oplagt at smutte forbi Sloppy Joes, som er Ernest Hemmingways ynglings bar. 

Vores daglige gåture med vores kære trækdyr Ozzy har inspireret til næste aktivitet. Vores daglige indhaling af ham har overbevist om om at dybthavsfiskeri lige må være noget for os. Derfor har vi besluttet at vi vil bruge en dag på havet og fiske.

Vi har fundet dette sted, som er tæt på vores ressort.



Fordelen her er, at de har en tur hvor du kun betaler for turen, hvis du fanger noget. Det er da en fed aftale. Ifølge kalenderen, http://www.catch-em-all.com/calendar.php, så er der fremragende mulighed for at fange en Blå Marlin, Grouper/havaborre, King Mackrel/kongemakrel, delfin, Permit, haj eller Snapper. 



Dette er rigtig godt, da Hans Jørgen håber at fange en Marlin.


Hans Jørgen håber at fange en Marlin. Jeg vil nu også være godt tilfreds med en kæmpefisk af enhver art, men en Sailfish vil nu også være sej. 


Dette skulle der ifølge kalenderen være godemuligheder for at fange.

Uanset hvad vi fanger, så har vi dog snakket om at vi vil have den udstoppet og puttet på en plade til at hænge over brændeovnen. 

Når vi er færdige med at lege på The Keys, så skal vi ind i sumpen, The Everglades. Her skal vi selvfølgelig prøve at sejle i de sumpbåde med en kæmpe ventilator på ryggen. En airboat. 


Der skulle være udlejningssteder over det hele, så det er der rig mulighed for at prøve når tiden passer.

På turen skal der selvfølgelig også være tid til rigtig amerikansk mallshopping. Gerne bukser, sko, solbriller, dufte, snowglobe/ de der kugler med sne i, og evt. nogle fede diamanrøreringe, da de skulle være billige her. 
Af andre ærkeamerikanske oplevelser, så vil vi gerne på en rigtig klichéagtig Diner og Motel.

Noget andet rigtig amerikansk er jo selvfølgelig deres indstilling til våben. Derfor har vi også ambitioner om at vi skal prøve at skyde. De våben vi især gerne vil prøve er:

En seksløber a la Dirty Harry. En rigtig Western revolver .44 Magnum.



En dansk politipistol, Heckler & Koch USP. (9 mm) og Walther PPK .32




En amerikansk politipistol Glock 22.

En UZI, typisk gangster/terrorist maskingevær


Og endelig skal vi da også lege Ramboo/amerikansk militær med en M60.



Så skulle der da være mulighed for at sammenligne styrke. Vi vil nu også spørge på stedet om de havde nogle spændende eller typiske ting, som vi skulle prøve.

I Orlando kunne det være fedt at komme til et dinnershow. Et sted hvor man spiser og inddrages i showet. Dette har vi prøvet før, og det var en rigtig sjov oplevelse.

Disney har deres eget gratis område i Lake Buena Vista som hedder Disney Down Town, her er der forskellige butikker, og nattelivet skulle også være en god oplevelse her.

I Atlanta kan vi ikke komme udenom The World of Coca Cola. Colas eget museum. Det skal selvfølgelig ses sammen med resten af Down Town og Underground.

Det var det vi umiddelbart lige nu syntes kunne være interessant, men mon ikke der snart kommer mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar