Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

torsdag den 13. maj 2010

Rumfærge STS-134

Det helt store omdrejningspunkt for vores ferie, det er opsendelsen af rumfærgen STS-134 d. 29 juli 2010. Denne opsendelse har været hovedårsagen til udvælgelse af både rejedestination og ikke mindst tidspunkt.

Da rumprogrammet er under nedlukning ville vi begge rigtig gerne se en opsendelse af en rumfærge, og derfor valgte vi at tage til Florida her til sommer. Endvidere har vi planlagt rundturen således at vi er i Orlando et par dage inden, og der er lidt luft efterfølgende i tilfælde af opsendelsen bliver rykket.

Det eneste vi således mangler nu, det er at bestille biletter så vi kan komme tæt på.

Da der ikke er særligt mange billetter til salg, er det vigtigt at få fat på dem med det samme. Derfor er vi jævnligt inde på NASAs hjemmeside, for at se hvad status er.

En søndag er vi tilfældigvis derinde igen, og til vores skræk og rædsel kan vi ikke finde vores rumfærge. Overbevist om at der er sket en fejl, leder vi begge videre. Desværre nej, helt knuste ser vi til vores skræk og rædsel, at STS-134 er flyttet. Ikke bare lidt, men faktisk rigtig meget. Helt hen til midt november.

Øj i kan tro vi skumlede, ja vi gør det faktisk stadig. Hvis det ikke var fordi vi allerede havde købt fly, hotel og bil, ja så tror jeg vi havde rykket ferien, så vigtig var det for os, men selvfølgelig venter de med at rykke det til 3 dage efter vi har bestilt det sidste. Derfor vælger vi at surmule, og tage til takke med Atlas V • AEHF 1 som er en raketopsendelse d. 30. juli.

Det er godt nok ikke tilnærmelsesvis det samme, men om ikke andet er det bedre end ingenting. Vi skal dog også nok få en fed og begivenhedsrig ferie, men. Det ville nu bare være en skøn oplevelse at have med i bagagen. Især når det nu faktisk var det vi allerhelst ville.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar