Endelig går turen til USA


Efter flere år at have talt om at vi skulle til USA, så er det endelig blevet bestemt. I år skulle det være. Turen går til Florida og Georgia. En rundtur hvor vi ser Florida og afslutter med et besøg hos The Ellingtons i Atlanta, Georgia.

Denne blog er tænkt som en opsamling både under planlægningen, men også som dagbog under selve turen.

tirsdag den 15. juni 2010

Fejl booking

Ja det måtte jo desværre ske.

Med alle de bookinger vi har lavet, var det næsten utopi at tro at alt bare kørte på skinner. Vi sad jo en søndag og foretog størstedelen af vores hotelbookinger. Her brugte vi en hel dag på at kigge på hoteller, priser, o.s.v. og ved alle siderne brugte vi den kalender der var med, og bladrede frem og tilbage til at finde de relevante datoer.

Desværre har vi surfet lidt for meget rundt, for en søndag morgen for vi en mail fra hotels.com, og vi har nydt vores ophold på Hawks Cay resort.

Helt forvirret fare vi frustreret i vores USA kasse, hvor vi har en kopi af alle vores bookinger sammen med alt andet til ferien. I vores febrilske søgen finder vi den ikke, så vi finder den elektroniske udgave frem. der må jo være sket i fejl. Vi har da for pokker ikke booket i maj i stedet for juli.

Endelig finder vi den frem. Skuffelsen er stor, på sedlen står der maj. Pengene er spildt. Ej hvor vi ærgede os.

Vi vores ærgelse kontakter vi hotellet, velvidende at vi selvfølgelig ikke kan give os vores penge tilbage, men det kunne jo være de havde et godt tilbud. Efter samtale med en meget hjælpsom og forstående dame, så får vi at vide at der endnu ikke er nogen tilbud i vores periode, men vi skal holde øje med deres hjemmeside, så det gør vi, for bo der, det vil vi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar